TANCAMENT CENTRE EDUCATIU

Benvolgudes famílies,
Seguint les instrucions de la conselleria d’educació es suspen les activitats educatives presencials durant 15 dies a partir de dilluns 16 de març. En conseqüencia tots els serveis del centre també (menjador, escola matinera i activitats extraescolars).
El centre procurarà, d’acord amb els nivells, etapes i característiques de l’alumnat, la continuïtat de l’aprenentatge en l’àmbit familiar per tal de mantenir els hàbits de treball i les rutines pròpies de l’activitat escolar.
A través de les plataformes habituals (Gestib, Aula virtual, Pàgina web, Blogs d’aula, Correu electrònic, etc.), així com qualsevol altre mitjà de comunicació que els centre consideri adequat rebran informació i interacció.
Davant qualsevol novetat us mantindrem informats.
La direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>